Afhaalmenu Maandag 11 t/m Zondag 17 Januari
- Biefstuk met pepersaus* (+€ 3,00)
- Zalmmoot*
- Schnitzel met champignonroomsaus*
- Rijk gevulde paella met kippendijen, zalm, mosselen, tonijn en wilde gamba ( + € 2,50)
- Varkenshaas met champignonroomsaus ( + € 2,50)
- Kipkerrie met bengaalse rijst
- Hachee met aardappelpuree
- Maaltijd salade Geitenkaas en noten of gerookte kip of gerookte zalm. Geserveerd met een Italiaanse bol en boter
- Kidsmenu (patat, snack** en appelmoes)
- Pannenkoek (naturel met poedersuiker)
* met aardappel garnituur, een warme en een koude groente
** keuze tussen frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets
Prijs per menu: € 9,50
Stamppot van de week: € 8,00
Kidsmenu: € 5,00
Pannenkoek: € 4,00
Huisgemaakte Soepen:
- Tomatensoep: € 3,00
- Goulashsoep: € 3,00
Voorgerechten:
- Italiaanse bol met kruidenboter € 2,00
- Huisgemaakte tonijnsalade met toast € 6,50
- Wrap met roomkaas en gerookte zalm € 5,50
Nagerechten:
- Bitterkoekjespudding: € 3,00
- Apfelstrudel: € 3,00
Bestellen via 0229-561325 of 0630474849 (telefonisch of Whatsapp)
Betalen kan contant of via pin
Borrelplanken:
Plank 1, € 6,00 per persoon, bestaande uit:
- Gevuld eitje
- Luxe notenmix
- Wrapje met gerookte kip
- Kaassoesje
- Olijven
- Rolletje met zalm en roomkaas
Plank 2, € 7,50 per persoon, bestaande uit:
- Paling
- Zalmtartaar
- Hollandse garnalen
- Zoute haring met ui en zuur