/

 

 

Afhaalmenu Maandag 11 t/m Zondag 17 Januari 

  • Biefstuk met pepersaus* (+€ 3,00)
  • Zalmmoot*
  • Schnitzel met champignonroomsaus*
  • Rijk gevulde paella met kippendijen, zalm, mosselen, tonijn en wilde gamba ( + € 2,50)
  • Varkenshaas met champignonroomsaus ( + € 2,50)
  • Kipkerrie met bengaalse rijst  
  • Hachee met aardappelpuree 
  • Maaltijd salade Geitenkaas en noten of gerookte kip of gerookte zalm. Geserveerd met een Italiaanse bol en boter
  • Kidsmenu (patat, snack** en appelmoes)
  • Pannenkoek (naturel met poedersuiker)

* met aardappel garnituur, een warme en een koude groente
** keuze tussen frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets


Prijs per menu: € 9,50

Stamppot van de week: € 8,00

Kidsmenu: € 5,00

Pannenkoek: € 4,00

Huisgemaakte Soepen:

  • Tomatensoep: € 3,00
  • Goulashsoep: € 3,00

Voorgerechten:

  • Italiaanse bol met kruidenboter € 2,00
  • Huisgemaakte tonijnsalade met toast € 6,50  
  • Wrap met roomkaas en gerookte zalm € 5,50

Nagerechten:

  • Bitterkoekjespudding: € 3,00
  • Apfelstrudel: € 3,00


Bestellen via 0229-561325 of 0630474849 (telefonisch of Whatsapp)

Betalen kan contant of via pin

Borrelplanken:

Plank 1, € 6,00 per persoon, bestaande uit: 

  • Gevuld eitje
  • Luxe notenmix
  • Wrapje met gerookte kip
  • Kaassoesje 
  • Olijven 
  • Rolletje met zalm en roomkaas

Plank 2, € 7,50 per persoon, bestaande uit: 

  • Paling 
  • Zalmtartaar 
  • Hollandse garnalen
  • Zoute haring met ui en zuur